Mystery shopping : concessiehouders

Doelstelling

Het doel van dit type mystery shopping is het verkrijgen van prijzen (offertes) tegen de condities van de maand voor welbepaalde automodellen met een vaste reeks opties.

Scenario

U bent op zoek naar een auto, enkel een nieuwe, en wilt genieten van de huidige condities die het merk biedt (geen offerte dus voor de voorraad tweedehandswagens). U twijfelt tussen een privé-aankoop of een aankoop door uw bedrijf (u bent zelfstandige).
U wilt dus een offerte voor een gewone aankoop zonder financiering, met andere woorden als particulier; en een offerte voor een beroepsaankoop met financiering via leasing.

Gewesten en concessies

U bent vrij om naar de concessies van uw keuze te gaan (bijvoorbeeld in uw buurt), het taalgewest wordt daarentegen opgelegd, te weten: het Vlaams Gewest (buiten Brussel) indien u Nederlandstalig bent en het Waals Gewest indien u Franstalig bent.

Gezochte voertuigmodellen

De merken en modellen variëren naargelang de onderzochte segmenten. Wij voeren bijvoorbeeld bezoeken uit bij Jaguar, BMW, Mercedes, Porsche, Tesla, Land Rover... We bieden u flexibiliteit. Op die manier bent u vrij om de modellen waarvoor u offertes wilt verkrijgen (twee voor elk gekozen model) te kiezen uit een lijst die aan het begin van elke opdracht wordt gegeven.

Budget en voorwaarden

Het budget per model bedraagt € 20 all-in (aantal afgelegde kilometers inbegrepen). De offertes moet u na het bezoek per e-mail naar Incidence sturen.

U inschrijven voor dit project

Bent u geïnteresseerd in dit mystery shopping-project en wilt u zich inschrijven? U kunt dit doen door Incidence te mailen met vermelding van de geografische zones (regio’s) die u in de eerste plaats interesseren en de onderzoeksgolven waaraan u wenst mee te werken:

♦ Golf 1 : Juni 2017 (gesloten)
♦ Golf 2 : September 2017 (gesloten)
♦ Golf 3 : December 2017 (gesloten)
♦ Golf 4 : Januari 2018 (gesloten)
♦ Golf 5 : Maart 2018 (gesloten)

Opmerking: de briefing en de opvolging van het veldwerk van deze mystery shopping gebeurt uitsluitend in het Frans.

Follow us